"Servicii de epilare Chișinău pentru un ten perfect"

La Sugar and Wax Studio, ne specializăm în furnizarea serviciilor de epilare de înaltă calitate folosind pastă de zahăr și metode de epilare cu ceară cât și epilare electro. Scopul nostru este să vă ajutăm să obțineți rezultate de îndepărtare a părului de lungă durată, menținând în același timp sănătatea și hrănirea pielii dumneavoastră. Cu expertiza noastră și prețurile accesibile, ne asigurăm că veți pleca de la studio-ul nostru simțindu-vă încrezători și mulțumiți.

Principiile de lucru

Epilare accesibilă

Epilare pastă zahăr

Rezultate de lungă durată

Credem că toată lumea merită să aibă o piele netedă, bine îngrijită, fără a sparge banca. De aceea oferim prețuri accesibile pentru serviciile noastre de epilare de înaltă calitate.

Spre deosebire de epilarea tradițională cu ceară, metoda noastră de îndulcire este blândă cu pielea. Pasta de zahăr se lipește doar de păr, nu de piele, rezultând o experiență de îndepărtare a părului mai puțin dureroasă și mai confortabilă.

Cu epilarea regulată cu ceară, vei observa că părul tău crește mai subțire și mai rar. Serviciile noastre de epilare cu ceară vă pot ajuta să obțineți rezultate de lungă durată, astfel încât să vă puteți bucura de o piele netedă pentru perioade mai lungi de timp.

Tatiana
elena

Cunoaște cea mai bună echipă de profesioniști

Specialist epilare. Experiență 10 ani.

Specialist epilare. 12 ani de experiență.